انواع سیب
پای سیب، کلوچه سیب، چاشنی سیب – سیب ها همراه کاملی برای غذاهای شیرین و خوش طعم هستند (و همچنین به تنهایی خوشمزه هستند). پس آیا تفاوتی بین انواع سیب وجود دارد؟
فهرست مطالب |
Table of Contents |
ننه اسمیت |
|
فوجی |
|
بانوی صورتی |
|
ترد عسل |
|
حسادت |
|
گالا |
|
Pazazz |
|
جاز |
|
رد دلیشز |
|
بریبرن |
|
کامئو |
|
هلشتاین |
|
گلدن دلیشز |
|
آلیس خانم |
|
گل رز پنهان |
|
شهد |
|
جوناگلد |
|
امپراتوری |
|
مک اینتاش |
|
گراونشتاین |
|
آزادی |
|
گل رز اقیانوس آرام |
|
عقیق |
|
موتسو |
|
Winesap |
|
انتخاب سیب |
|
ذخیره سازی سیب |
|
فواید سیب برای سلامتی |
Granny Smith
سیب های ننه اسمیت سوپراستار سبز روشن در فروشگاه مواد غذایی هستند. آنها ترد و کمی ترش هستند، بنابراین طعم آنها با دیپ های شیرین خوشمزه است، اما می توانید آنها را با غذاهای خوش طعم هم ست کنید. فصل اوج آنها در ماه های اکتبر و نوامبر است. از آنجایی که آنها سفت و دارای پوستی سفت هستند، یک عنصر آشپزخانه همه کاره هستند.
Fuji
Pink lady
سیب های صورتی در ابتدا ترش هستند و هر لقمه ای شیرین دارند. از آنجایی که آنها باید معیارهای خاصی از قند و اسید را داشته باشند، بهترین ها را از هر دو دنیا دریافت خواهید کرد. اگر استانداردهای مناسب را رعایت نکنند، ممکن است سیب های صورتی به نام کریپس را در فروشگاه ها ببینید. این همان سیبی است که نتوانست سطوح قند، اسید و سفتی را برآورده کند.
Honeycrisp
این سیب فوقالعاده ترد دارای تعادل مناسبی از گوشت شیرین، ترش و آبدار است که مورد علاقه پاییزی است که تقاضای زیادی دارد. پوست قرمز مایل به قرمز با ته رنگ سبز است. آنها قبل از نگهداری در یخچال توسط تولیدکنندگان نیاز به تلطیف در دمای ملایم دارند که باعث افزایش قیمت می شود. آب آن اغلب برای تهیه آب سیب استفاده می شود. به خوبی پخته می شود و شکل خود را در دسرها، غذاهای خوش طعم نگه می دارد یا می توان آن را برای سس پوره کرد.
سیب های حسود بسیار گرد و قرمز یاقوتی هستند. ممکن است در نزدیکی ساقه کمی سبز ببینید. آنها سخت هستند، بنابراین وقتی لقمه میخورید، یک کرانچ خوبی خواهید داشت. اما سلیقه چطور؟ این سیب ها به سمت انتهای شیرین طیف متمایل می شوند.
Gala
سیب های گالا بلندتر، نازک تر و پهن تر از سیب های دیگر هستند. رنگ آنها قرمز روشن است و رنگ زرد آن بیشتر از سایر گونه های قرمز رنگ است و طعم ملایمی شیرین و ترد دارند. این طعم شدید نیست، اما آنها هنوز هم همراهان خوبی برای آشپزی و پخت هستند.
Pazazz
سیب های پازاز به نوعی به نظر می رسند که کسی پوست خود را زرد و قرمز بسته است (شاید بگویید آنها پازاز دارند). از نظر طعم، آنها را اغلب با سیب های Honeycrisp تقویت شده مقایسه می کنند - عمدتاً شیرین با کمی ترش.
Jazz
سیب جاز طعمی تیز و میوه ای دارد و بافت آن متراکم است. اگر یک عدد خام می خورید، بهتر است آن را برش دهید تا آن را بخورید.
Red Delicious
در حالی که سیبهای رد دلیشز همانقدر لذیذ هستند، طعمی فوقالعاده ملایم و ساده دارند که وقتی در غذاها پخته میشوند یا در پای استفاده میشوند، متمایز نمیشوند. بنابراین، آنها بهتر است به تنهایی به عنوان یک میان وعده مصرف شوند. متوجه خواهید شد که آنها معمولاً سنگین هستند.
Braeburn
ممکن است اینها را به دفعات مشاهده نکنید، بومی نیوزلند. سیب های بریبورن پوستی کم رنگ و قرمز دارند (مشابه سیب های گالا) و بافت آن سفت و ترد است. هر لقمه تعادل خوبی از شیرینی و ترش دارد و برای پختن یا خام خوردن بهترین است.
Cameo
سیب های کامئو زرد با مقداری رگه های قرمز هستند. آنها به خاطر لاغر و لطیف بودن با گوشت متراکم معروف هستند. آنها طعم مرکباتی دارند که با شیرینی متعادل است. معمولاً میتوانید آنها را از اوایل بهار و شروع پاییز در فروشگاههای تخصصی پیدا کنید.
Holstein
هلشتاین یک تنوع منحصر به فرد با پنجره محدود برای خرید در اواخر سپتامبر است. سیب هلشتاین یک رنگ رژگونه نارنجی قابل توجه است. از نظر طعم، تعادلی بین شیرینی و ترش ایجاد می کند. می توانید خام بپزید، بپزید و بخورید.
Golden Delicious
Lady Alice
سیب های بانوی صورتی تنها بانوی خانواده سیب نیستند. سیب های لیدی آلیس به لطف گرده افشانی زنبورها در واشنگتن کشف شد. از نظر ظاهری کوچکتر و اندکی تنومندتر از سایر گونه ها هستند. به نظر می رسد رنگ پوست آنها دارای نوارهای قرمز و زرد است که از ساقه تا باسن ادامه دارد. آنها طعم شیرینی با سطح تارت دارند.
Hidden rose
سیب های رز پنهان زمانی که آن ها را پیدا می کنید یک لذت واقعی هستند (در ابتدا در ماه های اکتبر و نوامبر در دسترس هستند). سیب های رز پنهان با داشتن طعمی تارت که لایه ای از شیرینی دارد، پختن و طبخ با آنها بسیار خوشمزه است. آنها نام خود را از پوست و گوشت رز رنگ خود گرفته اند که رژگونه با رنگ زرد است.
Ambrosia
Jonagold
آیا تا به حال نام سیب جاناتان را شنیده اید؟ خوب، این یک نوع تارت است. اما Jonagold تلاقی بین سیب تارت جاناتان و سیب شیرین طلایی دلیشز است. پوست آنها ضخیم، زرد و سبز با رژگونه و لکه های قرمز است.
Empire
سیب های امپراتوری حاصل تلاقی سیب های مک اینتاش با سیب های رد دلیشز هستند. آنها پوست قرمز تیره ای دارند که ضخیم و بافت کلی آن سفت است. امپراتوری ها هم شیرین و هم ترش هستند.
McIntosh
یکی دیگر از انواعی که بهتر است به صورت خام مصرف شود، ممکن است به دیدن سیب مک اینتاش در سوپرمارکت خود عادت نداشته باشید. آنها ملایم هستند و تعادل خوبی بین شیرینی و ترش دارند. به
اندازه انواع دیگر سفت نیست، به همین دلیل بهتر است خام یا خرد شده در سالاد یا سالاد باشد.
Gravenstein
این نوع اولین گزینه برای تهیه سس سیب است. گراونشتین ها بیشتر ترش هستند تا شیرین، بنابراین می توانند شیرینی پوسته پای و شکر موجود در سس سیب را متعادل کنند.
Liberty
سیب های لیبرتی قرمز تیره هستند، رنگی مایل به قهوه ای که در مقایسه با سیب هایی با رنگ روشن تر مانند هانی کریسپ یا گالا متمایز است. طعم آنها عمدتاً شیرین با نکاتی از ترشی و خربزه است. آنها را در فیلینگ پای خود قرار دهید و ناامید نخواهید شد.
Pacific rose
اگر عاشق پوست گلگون سیب های بانوی صورتی هستید، واقعاً به سمت سیب رز اقیانوس آرام جذب خواهید شد. پوست آن صورتی زیبا است. همچنین یک سیب بزرگ است که آن را بیشتر متمایز می کند. سپس، وقتی در نهایت آن را گاز گرفتید، از طعم شیرین و بافت ترد آن لذت خواهید برد.
Opal
در ابتدا، سیب های عقیق بسیار شبیه به سیب های گلدن دلیشز هستند. با این حال، آنها کمی نارنجی تر هستند. آنها طعم شیرین و تند دارند، بنابراین افزودنی های خوشمزه ای برای هر غذا یا خام مصرف می شوند. اما شاید جالب ترین واقعیت در مورد سیب های عقیق این است که هیچوقت قهوه ای نمی شوند. بهیچوجه حتا یک کم!
Mutsu
این سیبها ممکن است در اطراف لبهها در مقایسه با گونههای دیگر با شکل کج خود کمی زبر به نظر برسند، اما طعم بسیار خوبی دارند. در ابتدا شیرین و عسل مانند، طعم تند و تند آن را متعادل می کند.
Winesap
همانطور که از نام آنها پیداست، سیب های Winesap از شیرینی جدا شده و به قلمروی ترشی خم می شوند. تنها با یک اشاره کوچک به شیرینی و شکر، Winesaps به نوعی مانند جرعه ای از شراب است که شما را شگفت زده می کند. آنها کاندیدای عالی برای تهیه سیب هستند.
انتخاب سیب هنگام خرید
نگهداری از سیب