خانه کشاورز

آیا دانه سیب سمی است؟

  1. مقالات کشاورزی
  2. باغبانی
سیب می تواند یک میان وعده یا یک ماده سالم باشد. با این حال، خوردن هسته یا دانه های سیب توصیه نمی شود، زیرا حاوی مقادیر کمی سیانید هستند که بسیار سمی است.
سیب ها دارای پنج پاکت دانه هستند که تعداد دانه های آن در هر جیب متفاوت است. برخی بر این باورند که دانه های سیب سمی هستند، در حالی که برخی دیگر آن را مفید می دانند.
بیشتر مردم از خوردن دانه ها که طعم تلخی دارند اجتناب می کنند، اما ممکن است فرد گهگاهی یک یا چند دانه را به طور تصادفی بخورد و زحمت بیرون انداختن آنها را نداشته باشد. یا ممکن است فردی آب میوه ای بنوشد که حاوی دانه های پودر شده باشد.
این مقاله تحقیقات علمی در مورد ایمنی و خطرات خوردن دانه‌های سیب را بررسی می‌کند.
سیب حاوی مقدار زیادی ترکیبات مفید از جمله آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فیبر رژیمی است.
اما دانه های سیب حاوی ترکیبی گیاهی به نام آمیگدالین هستند که می تواند اثر سمی داشته باشد.
آمیگدالین بخشی از دفاع شیمیایی دانه ها است. زمانی که دانه سالم باشد بی ضرر است، اما زمانی که دانه جویده شود یا آسیب ببیند، آمیگدالین به هیدروژن سیانید تجزیه می شود. این بسیار سمی و حتی در دوزهای بالا کشنده است.
آمیگدالین به مقدار نسبتاً بالایی در دانه های میوه های خانواده Rosaceae وجود دارد که شامل سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس می شود.
مردم در طول تاریخ از سیانور به عنوان سم استفاده کرده اند. این دارو با تداخل در تامین اکسیژن سلول ها عمل می کند و دوزهای بالا ممکن است در عرض چند دقیقه منجر به مرگ شود.
 

مسمومیت با سیانید

خوردن یا نوشیدن ترکیبات گیاهی سیانوژن می تواند باعث مسمومیت با سیانید در انسان شود. این ترکیبات در دانه‌های زردآلو، بادام، کاساوا و دانه‌های سیب وجود دارد.
علائم خفیف مسمومیت با سیانید می تواند شامل موارد زیر باشد:
 
اضطراب
سردرد
سرگیجه
گیجی
 
مسمومیت حاد می تواند منجر به کاهش هوشیاری، فشار خون بالا، فلج و کما شود. در برخی موارد کشنده است.
مقدار دقیق مورد نیاز برای بیمار کردن فرد به وزن بدن او بستگی دارد. کودکان خردسال در معرض خطر بیشتری هستند.
برای اینکه ترکیبات سمی موجود در دانه‌های سیب کشنده باشند، تعداد دانه‌ها به وزن بدن فرد، میزان تحمل آن‌ها و نوع سیب بستگی دارد.
مقدار آمیگدالین موجود در سیب بسته به نوع سیب و محیط رشد آن متفاوت است.
مهم است که به خاطر داشته باشید که وقتی آمیگدالین کشنده نیست، مقادیر کمتر همچنان می تواند فرد را بیمار کند.
 

آیا خوردن دانه سیب خطرناک است؟

خوردن چند دانه سیب بی خطر است. با این حال، خوردن یا نوشیدن مقادیر زیاد دانه های آسیاب شده یا له شده می تواند کشنده باشد.
بر اساس یک بررسی در سال 2015، محتوای آمیگدالین در 1 گرم دانه سیب بسته به نوع سیب از 1 تا 4 میلی گرم (میلی گرم) متغیر است. با این حال، مقدار سیانید به دست آمده از دانه ها بسیار کمتر است.
دوز کشنده هیدروژن سیانید ممکن است حدود 50 تا 300 میلی گرم باشد.
دانه های سیب پتانسیل انتشار 0.6 میلی گرم هیدروژن سیانید در هر گرم را دارند. این بدان معناست که یک فرد باید 83 تا 500 دانه سیب بخورد تا دچار مسمومیت حاد سیانید شود.
به عبارت دیگر، مصرف فنجان دانه های سیب ممکن است کشنده باشد یا حداقل باعث بیماری شود. با این حال، خوردن دانه های یک سیب مشکلی ایجاد نمی کند.
با این حال، محققان توصیه می‌کنند از خوردن دانه‌های سیب خودداری کنید و از حذف آن‌ها قبل از آب‌گیری سیب به دلیل محتوای آمیگدالین بالایی که دارند، مطمئن شوید.
دانشمندان دیگر تأیید می کنند که محتوای آمیگدالین در دانه های سیب می تواند زیاد باشد و خوردن دانه ها می تواند باعث نگرانی شود.
بلع کامل دانه های سیب بعید است که علائمی ایجاد کند. پوشش دانه آن را در برابر آنزیم های گوارشی محافظت می کند و دانه ها می توانند بدون آسیب از دستگاه گوارش عبور کنند.
با این وجود، احتمالاً ایده خوبی است که قبل از دادن سیب به کودکان خردسال یا حیوانات خانگی، دانه ها را جدا کنید.
 

در مورد آب سیب چطور؟

آب سیب و اسموتی ها اغلب حاوی کل سیب های له شده از جمله هسته و دانه ها هستند.
از آنجایی که دانه‌های سیب در طول فرآوری له می‌شوند، می‌توانند مقداری سیانید را آزاد کنند که در آب آن باقی می‌ماند.
با این حال، هنگامی که محققان میزان آمیگدالین را در مارک های تجاری آب سیب بررسی کردند، مقادیر بسیار کمی را یافتند، از جمله:
0.01-0.04 میلی گرم در میلی لیتر (ml) در آب سیب فشرده
0.001-0.007 میلی گرم در میلی لیتر در آب سیب با عمر طولانی
نویسندگان این بررسی به این نتیجه رسیدند که مقادیر آمیگدالین در آب سیب تجاری موجود بعید است که آسیبی ایجاد کند.
با این حال، آنها توصیه می کنند از خوردن دانه های سیب خودداری کنید و آنها را قبل از آب گیری سیب حذف کنید، زیرا حاوی آمیگدالین است.
 
 

خلاصه

پوست و گوشت سیب بسیار سالم است و هیچ خطری ندارد. با این حال، دانه های سیب جویده شده یا له شده مقادیر کمی سیانید آزاد می کنند که بسیار سمی است.
کسی احتمالاً باید حداقل 85 دانه را به طور کامل بجود و ببلعد تا اینکه عوارض جانبی را تجربه کند.
اگر فردی به طور تصادفی چند دانه سیب بخورد، جای نگرانی نیست.
 

تنظیمات
مطالب مرتبط
سیب سیب
میوه سیب میوه سیب
خواص خوردن سیب خواص خوردن سیب
علت آلرژی به سیب چیست؟ علت آلرژی به سیب چیست؟
پرورش سیب در خانه پرورش سیب در خانه
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی
19 فایده اثبات شده گل‌ها 19 فایده اثبات شده گل‌ها
آموزش باغبانی ارگانیک به کودکان آموزش باغبانی ارگانیک به کودکان

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
7 + 8 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !