خانه کشاورز

خواص خوردن سیب

  1. مطالب کشاورزی
  2. باغبانی
  3. میوه‌ها
سیب حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، فیبر غذایی و طیف وسیعی از مواد مغذی دیگر است. سیب به دلیل محتوای مواد مغذی متنوعی که دارد، می تواند جزء سالم یک رژیم غذایی متعادل باشد.
سیب ها در شکل ها، رنگ ها و طعم های مختلفی وجود دارند. آنها طیف وسیعی از مواد مغذی را فراهم می کنند که می تواند جنبه های زیادی از سلامتی فرد را به همراه داشته باشد.
 
خوردن یک رژیم غذایی غنی از انواع میوه ها و سبزیجات، از جمله سیب، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری کمک کند، مانند:
سرطان
چاقی
بیماری قلبی
دیابت
این مقاله به محتوای تغذیه‌ای سیب و اینکه چگونه می‌تواند برای سلامتی افراد مفید باشد، می‌پردازد.
 

فواید

سیب سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که همگی برای سلامت انسان مفید هستند. آنها همچنین مجموعه ای از آنتی اکسیدان ها را به منبع قابل اعتماد ارائه می دهند. این مواد به منبع مطمئن کمک می کنند تا رادیکال های آزاد را خنثی کنند.
 
رادیکال های آزاد مولکول های واکنشی هستند که می توانند در نتیجه فرآیندهای طبیعی و فشارهای محیطی ایجاد شوند. اگر رادیکال های آزاد بیش از حد در بدن انباشته شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند. این می تواند منجر به آسیب سلولی شود. آسیب سلولی می تواند به طیف وسیعی از شرایط، از جمله سرطان و دیابت کمک کند.
 
سیب با توجه به مصرف گسترده آن، به ویژه در شمال اروپا و ایالات متحده، منبع مهمی از آنتی اکسیدان ها است.
 
بخش های زیر به تحقیقات قبلی در مورد مزایای بالقوه سیب برای سلامتی نگاه می کند.
 

بهبود سلامت روان

خوردن یک رژیم غذایی غنی از میوه ها، مانند سیب، ممکن است برای سلامت روان فرد مفید باشد.
 
یک بررسی سیستماتیک در سال 2020 نشان داد که مصرف میوه ها و سبزیجات ممکن است تأثیر مثبتی بر سلامت روان افراد داشته باشد. محققان توصیه کردند که فرد حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز بخورد تا از فواید آن بهره مند شود.
 
مطالعه‌ای در سال 2019 که شامل مهاجران در کانادا بود، نشان داد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، احتمال تجربه اختلالات اضطرابی و خلقی را در شرکت‌کنندگان کاهش می‌دهد. شرکت کنندگان همچنین افزایش سلامت روان را گزارش کردند.

خطر سکته مغزی را کاهش دهید

سیب حاوی بسیاری از مواد مغذی است که ممکن است خطر سکته را کاهش دهد. به عنوان مثال، یک بررسی تحقیقاتی در سال 2017 نشان داد، به عنوان مثال، افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می‌کنند در معرض خطر کمتری از موارد زیر هستند:
 
بیماری قلب و عروقی
بیماری عروق کرونر قلب
سکته
یک سیب با اندازه متوسط با قطر حدود 3 اینچ و وزن 169 گرم (گرم) 4.06 گرم فیبر مورد اعتماد را تامین می کند. این حدود 11 تا 14 درصد منبع مورد اعتماد نیاز روزانه یک بزرگسال بسته به سن و جنس آنها است.
 

کاهش کلسترول

یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که خوردن دو سیب خام در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش سطح کلسترول در افراد سالم می شود. با این حال، نوشیدن آب سیب شفاف تاثیر مشابهی نداشت.
 
بنابراین نویسندگان مطالعه به این نتیجه رسیدند که فیبر موجود در سیب است که به کاهش کلسترول کمک می کند.
 

تقویت سلامت قلب

سیب حاوی فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان است. یک سیب با اندازه متوسط موارد زیر را به منبع مورد اعتماد ارائه می دهد:
 
11 تا 14 درصد از نیاز روزانه یک فرد به فیبر منبع مطمئن
10 درصد از نیاز روزانه یک فرد به ویتامین C
به نظر می رسد فیبر به مدیریت فشار خون کمک می کند، که ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
 
ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که در کنار سایر آنتی اکسیدان ها ممکن است در محافظت از برخی از جنبه های سلامت قلب نقش داشته باشد.
 
ویتامین C همچنین برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی لازم است، که ممکن است به دفاع از بدن در برابر عفونت ها و بیماری ها کمک کند.
 

خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید

یک مطالعه در سال 2021 نشان داد افرادی که از میوه های کامل مانند سیب در رژیم غذایی خود استفاده می کردند نسبت به افرادی که میوه نمی خورند 36 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در 5 سالگی قرار داشتند.
 
بر اساس منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) افرادی که بیشترین فیبر را مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. افرادی که قبلاً دیابت دارند و رژیم غذایی با فیبر بالا دارند نیز ممکن است سطح قند خون پایین‌تری داشته باشند.
 
انجمن دیابت آمریکا خوردن میوه های تازه، از جمله سیب را برای سیر کردن یک دندان شیرین و تامین تغذیه توصیه می کند. با این حال، این سازمان به مردم یادآوری می کند که محتوای کربوهیدرات موجود در میوه را در نظر بگیرند.
 
100 گرم سیب خام گرانی اسمیت حاوی 13.2 گرم منبع مطمئن کربوهیدرات است که 10.6 گرم آن شکر است. با این حال، فیبر غذایی و سایر مواد مغذی را نیز فراهم می کند. این بدان معناست که به عنوان یک میان وعده شیرین، فواید سلامتی بیشتری دارد.
 

خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از استرس اکسیداتیو که باعث آسیب سلولی می شود، که ممکن است منجر به ایجاد برخی سرطان ها شود، کمک کند. سیب منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است.
 
یک متاآنالیز در سال 2016 به این نتیجه رسید که مصرف سیب ممکن است به کاهش خطر ابتلا به موارد زیر کمک کند:
 
سرطان ریه
سرطان پستان
سرطان روده بزرگ
بر اساس یک متاآنالیز در سال 2018، فیبر ممکن است به کاهش خطر سرطان روده بزرگ نیز کمک کند.
 

به حفظ وزن متوسط کمک کنید

فیبر موجود در سیب می تواند به فرد کمک کند برای مدت طولانی تری احساس اعتماد کامل داشته باشد و احتمال پرخوری را کاهش دهد. این ممکن است به افراد کمک کند وزن خود را مدیریت کنند.
 
یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که فیبر غذایی موجود در میوه ها و سبزیجات از کاهش وزن در زنان حمایت می کند. مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند میزان غذا خوردن را کاهش دهد و کالری کمتری را در عین حال سیرکننده به بدن برساند.
 
یک مطالعه در سال 2022 همچنین نشان داد که سیب های کامل فوجی پتانسیل کاهش سطح چربی سلولی در سلول های 3T3-L1 را دارند، به این معنی که ممکن است اثرات ضد چاقی داشته باشند.
 

تغذیه

جدول زیر میزان مواد مغذی موجود در یک سیب خام متوسط را نشان می دهد.
 
این همچنین نشان می‌دهد که طبق دستورالعمل‌های رژیم غذایی 2020-2025 برای منبع معتبر آمریکایی، یک بزرگسال چقدر به هر ماده مغذی نیاز دارد. نیازهای افراد بسته به سن و جنس متفاوت است.

مواد مغذی

مقدار

نیاز روزانه بزرگسالان (سن 19 تا 30 سال)

انرژی (کالری)


104

مرد: 2,400
زن: 2,000

پروتئین (گرم)

0.52

10–35

کل فیبر (گرم)

4.8

مرد: 34
زن: 28

کلسیم (میلی گرم)

12

1,000

آهن (میلی گرم)

0.24

مرد: 8
زن: 18

منیزیوم (میلی گرم)

10

مرد: 400
زن: 310

پتاسیوم (میلی گرم)

214

مزد: 3,400
زن: 2,600

ویتامین c (میلی گرم)

9.2

مزد: 90
زن: 75

فولات(میکروگرم)

6

400

 

انواع سیب

انواع مختلفی از سیب و همچنین روش های مختلفی برای مصرف آنها وجود دارد.
 
برخی از انواع سیب محبوب عبارتند از:
 
مک اینتاش: یک سیب آبدار و قرمز با گوشت لطیف و سفید و طعمی تند
قرمز خوشمزه: یک سیب قرمز ترد و آبدار
فوجی: سیب زرد و قرمز با گوشت سفت و شیرین
ننه اسمیت: یک سیب سبز با گوشتی ترد، سبز و طعمی تند
گلدن دلیشز: یک سیب زرد با طعم ملایم و شیرین
نکات و دستور العمل های غذایی
راه های زیادی برای خوردن سیب علاوه بر خام وجود دارد، از جمله:
 
سس سیب
خرد شده در سالاد
کامل پخته شده
پای، شیرینی و کیک
کاری و چاتنی
برش های خشک شده
اسموتی ها
آب میوه ها
 
ترجیحات متفاوت است، اما بسیاری از مردم سیب تارت و تند را برای تهیه سس سیب یا پای سیب ترجیح می دهند. برای جلوگیری از افزودن شکر، سعی کنید سیب‌های تارت را با سیب‌های شیرین در آشپزی ترکیب کنید یا برای مقابله با تندی، ادویه اضافه کنید.
 

ریسک ها و ملاحظات

خوردن سیب در اکثر افراد بعید است که عوارض جانبی جدی ایجاد کند، اما برخی ممکن است نیاز به مراقبت داشته باشند.
 
بخش های زیر برخی از خطرات بالقوه خوردن سیب را فهرست می کند.
 

سموم

دانه های سیب حاوی سیانید هستند. بعید است که بلعیدن دانه های کامل آسیبی به همراه داشته باشد، اما جویدن و بلعیدن بسیاری از دانه های سیب می تواند خطرناک باشد.
 

آلرژی

برخی از افراد ممکن است پس از خوردن سیب واکنش آلرژیک داشته باشند. هر کسی که دچار کهیر، تورم یا مشکل در تنفس است باید فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشد.
 
اگر این علائم به آنافیلاکسی تبدیل شود، می تواند تهدید کننده زندگی شود.
دندان ها
در گذشته، این باور عمومی وجود داشت که خوردن یک سیب می تواند به از بین بردن پلاک از روی دندان کمک کند. با این حال، مطالعات شواهد قوی در این مورد پیدا نکرده اند. مسواک زدن منظم دندان ها این تاثیر را بیشتر می کند.
 
علاوه بر این، محتوای اسیدی سیب ممکن است به ایجاد پلاک کمک کند. به افراد توصیه می شود بعد از خوردن سیب دهان خود را با آب بشویند یا دندان های خود را مسواک بزنند.
 

خفگی

کودکان خردسال و بزرگسالان مسن که در بلع مشکل دارند ممکن است در معرض خطر خفگی تکه های خام سیب باشند. مصرف سس سیب شیرین نشده یا سایر اشکال سیب پخته ممکن است گزینه بهتری باشد.
 

کدام سیب کمترین قند را دارد؟

سیب مقداری قند طبیعی دارد که به آن شیرینی می بخشد. مقدار شکر بسته به نوع سیب متفاوت است.
 
در مقایسه برخی از محبوب ترین انواع سیب، رقم گرنی اسمیت کمترین قند را دارد و فوجی بیشترین شکر را دارد.
 

خلاصه

سیب بخش ارزشمندی از هر رژیم غذایی است. آنها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند که می توانند به کنترل گرسنگی و تنظیم قند خون کمک کنند.
 
سیب با مصرف منظم، ترجیحاً با پوست غنی از مواد مغذی، می تواند هر رژیم غذایی را با ویتامین ها و مواد معدنی مهم تکمیل کند. خطرات بسیار کمی برای سیب وجود دارد، به جز آلرژی و سموم ناشی از خوردن بسیاری از دانه های سیب.
 
انواع مختلفی از سیب وجود دارد. آنها با پروفایل های تغذیه ای متفاوتی عرضه می شوند، اما از نظر میزان قند، کربوهیدرات و پروتئین آنها تقریباً مشابه هستند.
 

تنظیمات
مطالب مرتبط
سیب سیب
میوه سیب میوه سیب
علت آلرژی به سیب چیست؟ علت آلرژی به سیب چیست؟
آیا دانه سیب سمی است؟ آیا دانه سیب سمی است؟
پرورش سیب در خانه پرورش سیب در خانه
آموزش کاشت گیاه به کودکان آموزش کاشت گیاه به کودکان
19 فایده اثبات شده گل‌ها 19 فایده اثبات شده گل‌ها
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
3 + 2 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !