خانه کشاورز

میوه سیب

  1. مطالب کشاورزی
  2. باغبانی
  3. میوه‌ها

میوه سیب

فهرست مطالب

  1. میوه سیب
  2. حقایق میوه سیب
  3. مواد مغذی سیب
  4. فواید میوه سیب
  5. سیب و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی
  6. فعالیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های سیب
  7. فعالیت ضد سرطانی پلی فنول های سیب
  8. پلی فنول های سیب از مهاجرت و تهاجم سلولی جلوگیری می کنند
  9. پلی فنول های سیب باعث مرگ سلول های سرطانی آپوپتوز می شوند
  10. مولکول های سیگنالینگ و اثرات محافظتی از بیماری فلورتین
 

میوه سیب

سیب (Malus sp., Rosaceae) در سرتاسر جهان به عنوان درخت میوه کشت می‌شود و بیشترین رشد را در جنس Malus دارد. منشأ درخت سیب آسیای مرکزی است، جایی که جد وحشی آن Malus sieversii هنوز هم در آن یافت می شود. سیب هزاران سال است که در آسیا و اروپا رشد می کند و توسط استعمارگران اروپایی به آمریکای شمالی آورده شده است.
 
سیب ها به دلیل روش های زیادی که می توانند مصرف شوند و به دلیل راحتی و ماندگاری آن ها محبوب هستند. سیب ها را می توان به سس، برش یا آبمیوه تبدیل کرد و برای شیرینی ها، کیک ها، تارت ها و پای ها مورد علاقه است.
 
تفاله سیب به شکل آب نبات (چرم میوه) فرآوری شده و به عنوان منبع پکتین استفاده می شود. آب سیب را می توان به صورت تازه، طبیعی یا صاف شده، تخمیر به نوشیدنی های الکلی مانند سیب یا شراب، تقطیر به براندی یا تبدیل به سرکه مصرف کرد.
 
آیا سیب یک میوه است؟
 
طبق تعریف، میوه محصول شیرین و گوشتی درخت یا گیاه دیگری است که حاوی دانه است و می توان آن را به عنوان غذا مصرف کرد.
در واقع سیب میوه رایجی است که در سراسر جهان مصرف می شود!
 

حقایق میوه سیب

میوه سیب در اواخر تابستان یا پاییز بالغ می شود و ارقام با اندازه های وسیعی وجود دارند. هدف تولیدکنندگان تجاری تولید سیبی با قطر 7.0 تا 8.3 سانتی متر (2.75 تا 3.25 اینچ) به دلیل ترجیح بازار است. برخی از مصرف کنندگان، به خصوص در ژاپن، سیب بزرگتر را ترجیح می دهند، در حالی که سیب های زیر 5.7 سانتی متر (2.25 اینچ) عموماً برای تهیه آب میوه استفاده می شوند و ارزش بازار کمی دارند. پوست سیب های رسیده به طور کلی قرمز، زرد، سبز، صورتی یا زنگ زده است، هرچند ممکن است ارقام دو یا سه رنگ زیادی پیدا شود. همچنین ممکن است پوست کاملاً یا تا حدی زنگ زده باشد یعنی زبر و قهوه ای باشد. پوست در یک لایه محافظ موم اپیکوتیکولار پوشیده شده است. اگزوکارپ (گوشت) عموماً زرد مایل به سفید کم رنگ است، اگرچه اگزوکارپ صورتی یا زرد نیز وجود دارد.
 
از نظر تجاری، سیب‌ها را می‌توان برای چند ماه در اتاق‌های اتمسفر کنترل‌شده نگهداری کرد تا رسیدن ناشی از اتیلن را به تأخیر بیندازند. سیب ها معمولاً در محفظه هایی با غلظت های بالاتر دی اکسید کربن و فیلتراسیون هوای بالا ذخیره می شوند. این از افزایش غلظت اتیلن به مقادیر بالاتر و جلوگیری از رسیدن سریع جلوگیری می کند. زمانی که میوه از انبار خارج شود، رسیدن ادامه می یابد. برای نگهداری در خانه، اکثر ارقام سیب را می توان به مدت دو هفته در خنک ترین قسمت یخچال (یعنی دمای زیر 5 درجه سانتیگراد) نگهداری کرد. برخی از آنها، از جمله "Granny Smith" و "Fuji" را می توان تا یک سال بدون تخریب قابل توجه ذخیره کرد.
 
سیب های غیر ارگانیک ممکن است با 1-متیل سیکلوپروپن اسپری شوند که گیرنده های اتیلن سیب را مسدود می کند و به طور موقت از رسیدن آنها جلوگیری می کند.
 

مواد مغذی سیب

 
یک وعده سیب معمولی 242 گرم وزن دارد و 126 کالری را با محتوای متوسط فیبر رژیمی تامین می کند (جدول 1). در غیر این صورت، به طور کلی محتوای کمی از مواد مغذی ضروری وجود دارد.
 
سیب منبع غنی از مواد شیمیایی گیاهی مختلف از جمله فلاونوئیدها (مانند کاتچین ها، فلاوانول ها و کورستین) و سایر ترکیبات فنلی (مانند اپی کاتچین و پروسیانیدین) است که در پوست، هسته و پالپ سیب یافت می شود.
 
ترکیبات فنلی، مانند پلی فنل اکسیداز، نیروی محرکه اصلی قهوه ای شدن در سیب هستند. پلی فنل اکسیداز واکنش ترکیبات فنلی به o-quinones را کاتالیز می کند و باعث می شود رنگدانه تیره تر و در نتیجه قهوه ای شود.
 
Ideain (سیانیدین 3-O-گالاکتوزید) یک آنتوسیانین، نوعی رنگدانه است که در برخی از ارقام سیب قرمز یافت می شود.
 
فلوریزین فلاونوئیدی است که در درختان سیب، به ویژه در برگ‌ها، و در سایر گیاهان، حتی سایر گونه‌های جنس Malus یا گیاهان مرتبط مانند گلابی، به مقدار کم یافت می‌شود.
 
 
 
جدول 1. حقایق تغذیه سیب (خام با پوست).
 

مواد مغذی

واحد

به ازای هر 100 گرم

تقریبی

آب

گرم

85.56

کالری

کیلو کالری

52

انرژی

کیلو ژول

218

پروتئین

گرم

0.26

چربی

گرم

0.17

خاکستر

گرم

0.19

انواع کربوهیدرات ها

گرم

13.81

فیبر

گرم

2.4

شکر

گرم

10.39

ساکروز

گرم

2.07

گلوکوز

گرم

2.43

فروکتوز

گرم

5.9

لاکتوز

گرم

0

مالتوز

گرم

0

گالاکتوز

گرم

0

Starch

گرم

0.05

مواد معدنی

کلسیوم

میلی گرم

6

آهن

میلی گرم

0.12

منیزیوم

میلی گرم

5

فسفر

میلی گرم

11

پتاسیوم

میلی گرم

107

سدیم

میلی گرم

1

روی

میلی گرم

0.04

مس

میلی گرم

0.027

منگنز

میلی گرم

0.035

سلنیوم

میلی گرم

0

فلوراید

میکرو گرم

3.3

ویتامین ها

ویتامین c

میلی گرم

4.6

تیامین

میلی گرم

0.017

ریبوفلاوین

میلی گرم

0.026

نیاسین

میلی گرم

0.091

اسید پانتوتنیک

میلی گرم

0.061

ویتامین B6

میلی گرم

0.041

فولات کل

میکرو گرم

3

فولیک اسید

میکرو گرم

0

فولات خوراکی

میکرو گرم

3

انواع دیگر فولات

میکرو گرم

3

کل کولین

میلی گرم

3.4

بتائین

میلی گرم

0.1

ویتامین B12

میکرو گرم

0

ویتامین B12 افزوده

میکرو گرم

0

ویتامین A

میکرو گرم

3

رتینول

میکرو گرم

0

بتا کاروتن

میکرو گرم

27

آلفا کاروتن

میکرو گرم

0

کریپتوگزانتین، بتا

میکرو گرم

11

ویتامین A UI

IU

54

لیکوپن

میکرو گرم

0

لوتئین + زآگزانتین

میکرو گرم

29

ویتامین E (آلفا توکوفرول)

میکروگرم

0.18

ویتامین E افزوده

میکروگرم

0

توکوفرول، بتا

میکروگرم

0

توکوفرول، گاما

میکروگرم

0

توکوفرول، دلتا

میکروگرم

0

ویتامین D (D2 + D3)

میکروگرم

0

ویتامین D 

IU

0

ویتامین K (فیلوکینون)

میکرو گرم

2.2

چربی ها

اسیدهای چرب، کل اشباع شده

g

0.028

04:00:00

g

0

06:00:00

g

0

08:00:00

g

0

10:00:00

g

0

12:00:00

g

0

14:00:00

g

0.001

16:00:00

g

0.024

18:00:00

g

0.003

اسیدهای چرب، تک غیراشباع کامل

g

0.007

16:1

تمایز نیافته

g

0

18:1

تمایز نیافته

g

0.007

20:01:00

g

0

22:1

تمایز نیافته

g

0

اسیدهای چرب، تام چند غیراشباع

g

0.051

18:2 تمایز نیافته

g

0.043

18:3 تمایز نیافته

g

0.009

18:04:00

g

0

20:4 تمایز نیافته

g

0

20:5 n-3 (EPA)

g

0

22:5 n-3 (DPA)

g

0

22:6 n-3 (DHA)

g

0

اسیدهای چرب ترانس کل

g

0

کلسترول

mg

0

فیتوسترول

mg

12

اسید آمینه

تریپتوفان

g

0.001

ترئونین

g

0.006

ایزولوسین

g

0.006

لوسین

g

0.013

لیزین

g

0.012

متیونین

g

0.001

سیستین

g

0.001

فنیل آلانین

g

0.006

تیروزین

g

0.001

والین

g

0.012

آرژنین

g

0.006

هیستیدین

g

0.005

آلانین

g

0.011

آسپارتیک اسد

g

0.07

اسید گلوتامیک

g

0.025

گلیسین

g

0.009

پرولین

g

0.006

سرین

g

0.01

دیگر

الکل اتیل

g

0

کافئین

mg

0

تئوبرومین

mg

0

آنتوسیانیدین ها

سیانیدین

mg

1.6

پتونیدین

mg

0

دلفینیدین

mg

0

مالویدین

mg

0

پلارگونیدین

mg

0

پئونیدین

mg

0

فلاون

(+)-کاتچین

mg

1.3

(-)-اپی گالوکاتچین

mg

0.3

پروآنتوسیانیدین

دیمرهای پروآنتوسیانیدین

mg

13.2

تریمرهای پروآنتوسیانیدین

mg

8

 

منبع: خدمات تحقیقات کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده

میوه سیب

فواید میوه سیب

سیب منبعی غنی از فیتوکمیکال های غذایی مانند فلاونوئیدها است. آنها همچنین حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها و سایر مواد شیمیایی گیاهی هستند. پلی فنول های موجود در سیب و عصاره های آن (آب میوه) در چندین مطالعه انسانی مورد مطالعه قرار گرفته است که نتایج امیدوارکننده ای در رابطه با اثرات مفید آنها نشان داده است. به عنوان مثال، مصرف حداقل یک سیب در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. این مطالعه همچنین پیش بینی کرد که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف بیش از یک سیب در روز تقریباً 50 درصد کاهش می یابد. در بسیاری از لوله‌های آزمایش آزمایشگاهی و مطالعات حیوانی بر روی اثرات ضد سرطانی عصاره‌های سیب، از جمله اثرات ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در این عصاره‌ها 10)، 11) و بخش‌های آب سیب 12 مورد ارزیابی قرار گرفته است.
 
در مطالعات قبلی، نشان داده شد که فلورتین جدا شده از پوست سیب، ظرفیت تکثیر تومور ضد کبدی قابل توجهی را در مطالعه حیوانی از طریق مهار ناقل گلوکز نوع 2 (GLUT2) 13 نشان می‌دهد. یک مطالعه بیشتر نشان داد که فلورتین به طور قابل توجهی اثرات پلکانی DNA ناشی از پاکلیتاکسل را در مدل سلول سرطانی کبد انسان 14 تقویت می کند. این مشاهدات نشان داد که اجزای فیتوشیمیایی موجود در سیب تأثیر مفیدی بر سلامت انسان دارند.
 
برای پیشگیری از سرطان، مواد مغذی غذایی باید به راحتی در دسترس باشند. بسیاری از مطالعات اثرات شیمیایی پیشگیری کننده پلی فنل های رژیم غذایی، به ویژه فراوان ترین زیرشاخه ها، از جمله فلاونوئیدها (60٪ از کل پلی فنل ها) و اسیدهای فنولیک (30٪ از کل پلی فنل ها) را نشان داده اند. فلاونوئیدها بر اساس ساختار مولکولی خود به گروه های مختلفی تقسیم می شوند که تعدادی از آنها به مقدار قابل توجهی در سیب وجود دارند، از جمله فلاونول ها، فلاونول ها و آنتوسیانیدین ها و همچنین دی هیدروکالکن ها و اسیدهای هیدروکسی سینامیک (16)، 17). ساختار شیمیایی چندین پلی فنل نماینده موجود در سیب در شکل 1 نشان داده شده است
شکل 1. ساختارهای شیمیایی برخی از ترکیبات زیستی معمولی انتخاب شده در آب سیب

سیب و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی

یک کارآزمایی بالینی اثرات محافظتی قلبی عروقی مصرف 75 گرم (حدود دو سیب متوسط) سیب خشک را به مدت 1 سال در 146 زن یائسه 20 مورد ارزیابی قرار داد. این مطالعه نشان داد که سیب خشک به طور قابل توجهی سطح سرمی کلسترول تام و کلسترول بد LDL را در 3 ماهگی به ترتیب 9 و 16 درصد کاهش داد و در 6 ماهگی به ترتیب 13 و 24 درصد کاهش یافت، اما ثابت ماند. پس از آن 21). علاوه بر این، مصرف سیب خشک هیدروپراکسید لیپید و پروتئین واکنشی C (نشانگر آزمایش خون برای التهاب در بدن) را کاهش داد. علاوه بر این، یک مطالعه 23) اثر کاهش دهنده کلسترول 5 گونه مختلف سیب، Red Delicious، Granny Smith، Fuji، Golden Delicious و Annurca apple را در افراد سالم با کلسترول خفیف مقایسه کرد. مطالعه 24) تشخیص داد که سیب Annurca منجر به مهم‌ترین نتیجه، کاهش کلسترول تام و کلسترول بد LDL به ترتیب 8.3% و 14.5% و افزایش سطح کلسترول HDL "خوب" به میزان 15.2% 25) شد. علاوه بر این، مطالعه دیگری 26) اثرات سیب تازه کامل و محصولات سیب فرآوری شده ( تفاله سیب، آب سیب کدر یا آب سیب شفاف) را بر روی پروفایل لیپیدی در داوطلبان سالم مقایسه کرد. نتایج نشان داد که سیب کامل، تفاله و آب کدر کلسترول تام سرم و کلسترول بد LDL را کاهش دادند. با این حال، آب سیب شفاف کلسترول تام و کلسترول بد LDL را کمی افزایش داد، که از آن می توان نتیجه گرفت که جزء فیبر برای اثر کاهش چربی سیب در انسان های سالم ضروری است. علاوه بر این، اثرات حاد سیب بر بهبود عملکرد اندوتلیال در برخی کارآزمایی‌ها مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد که سیب با تأثیر بر متابولیت‌های اکسید نیتریک، عملکرد اندوتلیال را بهبود می‌بخشد (27)، 28).
 

فعالیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های سیب

تولید رادیکال‌های اکسیژن باعث بیماری‌های مزمن مانند دیابت 29، دژنراسیون شبکیه، اختلالات نورودژنراتیو، پیری و سرطان می‌شود. چندین مطالعه نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌های سیب، از جمله فلورتین، با ایفای نقش در مکانیسم‌های مهمی که مسئول پیشگیری از بیماری‌های ناشی از استرس اکسیداتیو هستند، اثرات آنتی اکسیدانی امیدوارکننده‌ای را نشان می‌دهند. به عنوان مثال، در مطالعه قبلی روی موش‌های صحرایی ویستار، دیابت با یک دوز استرپتوزوتوسین القا شد. موش های گروه دیابتی یا آب سیب (15 میلی لیتر بر کیلوگرم) یا عصاره پوست سیب (1 گرم بر کیلوگرم) را به مدت 21 روز دریافت کردند. در پایان مطالعه، پارامترهای پروفایل لیپیدی در نمونه‌های سرم اندازه‌گیری شد و سطح پراکسیداسیون لیپیدی، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و سطح نشانگرهای التهابی در نمونه‌های بافت پانکراس بررسی شد. این مطالعه به این نتیجه رسید که مکمل با آب/عصاره سیب ممکن است اثرات محافظتی در برابر عوارض مضر دیابت به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی داشته باشد. در یک مطالعه متفاوت بر روی شرکت کنندگان انسانی، پس از 2 هفته مداخله غذایی در 25 فرد سالم، تأثیر مصرف آب سیب و انگور بر وضعیت آنتی اکسیدانی بدن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که چنین مصرف رژیمی باعث افزایش ظرفیت تام آنتی اکسیدانی پلاسما و کاهش غلظت سرمی و پلاسمایی مالون دی آلدئید 32 آنها شد.
 

فعالیت ضد سرطانی پلی فنول های سیب

علاوه بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن، مطالعات 33)، 34، 35) نشان داده اند که پلی فنول های سیب اثرات قابل توجهی در تأثیرگذاری بر مسیرهای سیگنالی که بقا، رشد و تکثیر سلولی را در شرایط آزمایشگاهی و درون تنی کنترل می کنند، دارند. نتایج نشان داد که فلورتین تکثیر را مهار کرده و آپوپتوز را در سلول‌های سرطانی سلول غیرکوچک ریه (A549، Calu-1، H838 و H520) به شیوه‌ای وابسته به دوز القا می‌کند. فلورتین همچنین تهاجم و مهاجرت این سلول ها را سرکوب کرد. در یک مطالعه، مشخص شد که فلورتین (50 تا 150 میکرومولار) به طور قابل توجهی تشکیل نردبان DNA ناشی از پاکلیتاکسل (10 نانومولار) را در سلول‌های کبدی انسانی (Hep G2) تقویت می‌کند. اثر درمانی ضد توموری فلورتین (10 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) با درمان ترکیبی سلول ها با داروی ضد تومور (پکلیتاکسل، 1 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن) در موش SCID مدل 36 تعیین شد. اخیراً همچنین نشان داده شد که فلورتین سیب از طریق مهار GLUT2، سرطان روده بزرگ و سلول های سرطانی کبد را مهار می کند (شکل 2). این نتایج بیشتر شواهدی را برای این فرضیه فراهم می‌کند که درمان محرومیت از گلوکز دارای اثرات مفید مهمی بر درمان سرطان انسان است. برای آزمایش این فرضیه، گروه دیگری فعالیت ضد تکثیری آب سیب را در شرایط آزمایشگاهی در سلول‌های سرطان سینه انسان MCF-7 و MDA-MB-231 ارزیابی کردند. نتایج مطالعه نشان داد که آب سیب پلینگو اثرات امیدوارکننده‌ای برای مهار تکثیر سلول‌های سرطان سینه دارد. نشان داده شد که اسید 3-بتا-ترانس-سینامویلوکسی-2آلفا-هیدروکسی-urs-12-en-28-oic، که یکی از اجزای اصلی پوست سیب است، در شرایط آزمایشگاهی و درون تنی فعالیت ضد توموری قوی علیه تومور پستانی نشان داد. در مدل پیوند زنوگرافت موش برهنه با دوز mg/kg/d 50 بدون کاهش وزن بدن و مرگ و میر 39).
شکل 2. پلی فنول فلورتین سیب رشد سلول های سرطانی را از طریق مهار ناقل گلوکز نوع 2 مهار می کند.
 
 

پلی فنول های سیب از مهاجرت و تهاجم سلولی جلوگیری می کنند

اثرات ضد متاستازی ترکیبات زیستی در سیب توسط گروه ما بررسی شده است. نتایج ما نشان داده است که فلورتین یک مهارکننده GLUT2 41 است و هدف قرار دادن GLUT2 به طور قابل توجهی از تکثیر سلول های سرطانی کولون، مهاجرت و تهاجم در شرایط آزمایشگاهی و درون تنی 42 COLO 205 جلوگیری می کند. در این مطالعه 43)، سیگنال های واسطه p53 مهم بودند. مهار p53 نوع وحشی توسط p53 منفی غالب، مهاجرت سرطان روده بزرگ ناشی از فلورتین و سیگنال‌های مرتبط با آن را کاهش می‌دهد. در سرطان های روده بزرگ، مطالعات نشان داده اند که فعال شدن فاکتور هسته ای-κB (NF-kB) از طریق اتصال لیپوپلی ساکارید (LPS) به گیرنده Toll مانند 4 (TLR4) رخ می دهد. اصلاح اجزای پلی ساکارید در سیب مسیر LPS/TLR4/NF-kB را تغییر داد. در نتیجه، مکمل پلی ساکارید سیب به طور قابل توجهی توانایی مهاجرت را در شرایط آزمایشگاهی در مسیر LPS/TLR4/NF-kB در سلول‌های سرطانی کولورکتال (سلول‌های HT-29 و SW620) مهار کرد. در مطالعه‌ای بر روی سلول‌های سرطانی کبد، تأثیر عصاره پلی‌فنولی سیب بر تکثیر و تهاجم رده سلولی کبدی آسیت موش (AH109A) در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. عصاره پلی فنلی سیب تکثیر و تهاجم به رده سلولی کبد را به صورت وابسته به دوز تا 200 میکروگرم در میلی لیتر سرکوب کرد. در یک مطالعه in vivo، پلی فنل سیب همچنین رشد و متاستاز کبدهای جامد را کاهش داد و سطح پراکسید لیپیدی سرم را در موش‌های پیوند شده با AH109A به طور قابل‌توجهی سرکوب کرد.
 

پلی فنول های سیب باعث مرگ سلول های سرطانی آپوپتوز می شوند

نتایج قبلی نشان داد که پلی فنول فلورتین سیب (50 تا 150 میکرومولار) به طور قابل توجهی تشکیل نردبان DNA ناشی از پاکلیتاکسل (10 نانومولار) را در سلول‌های Hep G2 تقویت می‌کند. همچنین نشان داده شد که کاسپازهای 3، 8 و 9 در آپوپتوز نقش دارند، همانطور که توسط سنجش فعالیت 46 مشهود است. مطالعات قبلی در این زمینه همچنین نشان داده‌اند که فلورتین رشد سلول‌های لوسمی را مهار می‌کند (47) و باعث القای آپوپتوز سلول‌های ملانوما از طریق محرومیت از جذب گلوکز با مهار انتقال غشایی گلوکز می‌شود. با استفاده از توموگرافی انتشار میکروپوزیترون 18F-fluorodeoxyglucose، اثرات سرکوب رشد تومور کبدی ناشی از فلورتین نشان داده شد که شامل تنظیم حمل و نقل گلوکز می شود. جذب 18F-fluorodeoxyglucose در موش‌های دارای تومور Hep G2 تحت درمان با فلورتین در مقایسه با موش‌های کنترل به طور قابل‌توجهی سرکوب شد. اثرات فلورتین بر سلول های سرطانی گلیوبلاستوما از طریق القای آپوپتوز و توقف چرخه رشد سلولی بررسی شده است. مکانیسم‌های شناسایی شده افزایش بیان p27 و کاهش بیان cdk2، cdk4، cdk6، سیکلین D و سیکلین E را نشان دادند. توسط فلورتین به روشی وابسته به دوز سرکوب شدند. درمان ترکیبی مبتنی بر فلورتین با سرکوب بیان Bcl-2، افزایش بیان پروتئین کاسپازهای بریده شده 3 و 9، و از تنظیم بیان ماتریکس متالوپروتئیناز-2 و متالوپروتئیناز-، اثرات ضد سرطانی سیس پلاتین را بر روی رده های سلولی سرطان ریه سلول های غیر کوچک افزایش داد. 9 در سطح ژن و پروتئین 50). نتایج نشان می دهد که مهار جذب گلوکز درون سلولی مهم ترین مکانیسم مسئول اثرات کشتن سلول های سرطانی است. از آنجا که بسیاری از سلول های سرطانی برای تولید انرژی به گلیکولیز هوازی متکی هستند، Xintaropoulou و همکاران 51) این مسیر را به عنوان یک استراتژی بالقوه برای مهار رشد سلول های سرطانی هدف قرار دادند. در آن مطالعه، مهار پنج مولکول مسیر گلیکولیز (GLUT1، HKII (هگزوکیناز II)، PFKFB3 (6-phosphofructo-2-kinase/fructose-2،6-bisphosphatase 3)، PDHK1 (پیروات دهیدروژناز کیناز (LDHH I) و لاکتات دهیدروژناز)) با استفاده از نه مهارکننده (فلورتین، کورستین، STF31 (مهارکننده Glut1)، WZB117 (مهارکننده Glut1)، 3PO (3-(3-pyridinyl)-1-(4-pyridinyl)-2-propen-1-one، مهارکننده گلیکولیتیک)، 3-بروموپیرووات، دی کلرواستات، اسید اگزامیک، NHI-1 (مهارکننده لاکتات دهیدروژناز A)) در پانل های مدل های رده سلولی سرطان سینه و تخمدان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنها نشان داد که رشد رده‌های سلولی سرطان سینه و تخمدان به مسیر گلیکولیتیک حساس‌تر بوده و در شرایط نرموکسیک حساسیت بیشتری نسبت به مهارکننده‌ها دارد.
 

مولکول های سیگنالینگ و اثرات محافظتی از بیماری فلورتین

همانطور که قبلاً توضیح داده شد، پلی فنل های سیب عمدتاً از طریق فعالیت آنتی اکسیدانی خود باعث فعالیت ضد سرطانی می شوند. چنین نتایجی توسط مطالعات اولیه in vitro تایید شده است. علاوه بر این، توقف چرخه سلولی ناشی از فلورتین با افزایش بیان p27 و کاهش بیان cdk2، cdk4، cdk6، cyclin D و cyclin E53 همراه بود. مهار مسیرهای سیگنال دهی درون سلولی و همچنین آبشارهای سیگنالینگ PI3K/Akt/mTOR و ERK/Nrf2 توسط فلورتین به روشی وابسته به دوز سرکوب شد. علاوه بر این، بسیاری از مطالعات قبلی نیز پیشنهاد کرده اند که فلورتین مسیر آپوپتوز میتوکندری 55)، 56) را تحریک کرده و گونه های اکسیژن فعال (ROS) 57 را تولید می کند. اکثر این مطالعات با القای توقف رشد سلولی و آپوپتوز از طریق تنظیم دخیل مولکول های پرواپوپتوز مانند Bax، Bak و پلی (ADP-ribose (آدنوزین دی فسفات-ریبوز)) پلیمراز (شکاف شده) و کاهش Bcl-2 همراه بود. عوامل آنتی اکسیدانی N-acetyl-l-cysteine و گلوتاتیون اثر فلورتین را بر سلول های گلیوبلاستوما تضعیف کردند. در نتیجه، این نتایج نشان می‌دهد که فلورتین از طریق تولید ROS، یک فعالیت شیمیایی پیشگیری کننده قوی در سلول‌های گلیوبلاستوما انسانی اعمال می‌کند. چنین اثراتی ممکن است کاربردهای بالقوه ای برای بیماران بالینی داشته باشد. به عنوان مثال، در بیماران هپاتیت حاد، آسیب کبدی توسط عوامل مخرب متعددی ایجاد می شود که در میان آنها قرار گرفتن در معرض ویروسی، مصرف الکل و مواد مخدر و مسائل مربوط به سیستم ایمنی رایج ترین هستند. علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی، فلورتین همچنین قادر به تعدیل پاسخ های التهابی است. مطالعه قبلی نشان داد که فلورتین فعال شدن و عملکرد سلول های دندریتیک موش را سرکوب می کند. نتایج مطالعه نشان داد که فلورتین مسیرهای سیگنال دهی چندگانه درون سلولی را در سلول های دندریتیک القا شده توسط آگونیست TLR4 LPS، از جمله ROS، پروتئین کینازهای فعال شده با میتوژن (کیناز تنظیم شده با سیگنال خارج سلولی، کیناز N ترمینال C-Jun، میتوژن فعال p38) مختل می کند. کیناز) و NF-kB، بنابراین تولید سایتوکاین های التهابی و کموکاین را کاهش می دهد.
 

منبع: Health Jade


تنظیمات
مطالب مرتبط
سیب سیب
خواص خوردن سیب خواص خوردن سیب
علت آلرژی به سیب چیست؟ علت آلرژی به سیب چیست؟
آیا دانه سیب سمی است؟ آیا دانه سیب سمی است؟
پرورش سیب در خانه پرورش سیب در خانه
کاشت سیب از دانه کاشت سیب از دانه
19 فایده اثبات شده گل‌ها 19 فایده اثبات شده گل‌ها
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
2 + 4 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !