خانه کشاورز

نکاتی در مورد تولید لبنیات

  1. مقالات کشاورزی
  2. دامپروری

سیستم دوشش دام خودکار

چه چیزی می تواند عجیب‌تر از یک انسان بالغ کاملاً از شیر گرفته شده باشد که شیر مادر گونه های مختلف را بنوشد؟ وقتی به این فکر میکنیم، کمی عجیب به نظر می‌رسد، اینطور نیست؟ پس چگونه نوشیدن شیر گاو تا این حد عادی شد؟ این طبیعی است؟ و چرا شیر سگ یا گوزن یا نهنگ را نمی نوشیم؟ بالاخره برای بچه هایشان هم شیر تولید می کنند. به محض اینکه شروع به پرسیدن اینکه چرا شیر می خوریم، هزاران سوال دیگر مطرح می شود.

 

تاریخچه دامداری

انسان‌ها همیشه شیر گونه‌های دیگر را نمی‌نوشیدند. پس از دوران کودکی (یعنی زمانی که تمام پستانداران دیگر نوشیدن شیر را متوقف می کنند) اجداد باستانی ما به سادگی نمی توانستند آن را هضم کنند و حتی امروزه اکثر بزرگسالان در سراسر جهان هنوز آنزیم لاکتاز را که برای هضم قند شیر، لاکتوز، لازم است، تولید نمی کنند.
با این حال، اکثر اروپایی ها این ژن را دارند و این تغییر ژنتیکی در هومو ساپینس حدود 7500 سال پیش به وجود آمد. با توانایی هضم واقعی مواد سفید بدون بیماری، سلامت آنها عمدتاً به دو دلیل بهبود یافت. اولاً، این بدان معنا بود که جوامع دیگر کاملاً به محصولاتی که ممکن است از کار بیفتند متکی نیستند، و ثانیاً شیر نسبت به منابع آب آلوده محلی آنها کمتر به آنها آسیب می رساند.
تکامل توام تحمل شیر و پرورش لبنی دست به دست هم داد تا امروز که 264 میلیون گاو در سراسر جهان در مزارع شیری وجود دارد. با این حال، تقریباً 100 درصد از افراد با اصالت آسیایی، آفریقایی و بومی آمریکایی در بزرگسالی به عدم تحمل لاکتوز مبتلا می‌شوند، در حالی که در جوامع سیاه‌پوست، بروز بیش از 70 درصد است. کسانی که لبنیات مصرف می کنند ممکن است نفخ، اسهال و گرفتگی شکم را تجربه کنند و حتی ممکن است ندانند علت آن چیست.
چه خبر است؟ چرا این همه گاو و شیر زیاد وجود دارد در حالی که افراد کمی قادر به هضم آن هستند؟ پاسخ را می توان در عبارات «گاو نقدی» و «طلای سفید» یافت. درست است. شیر به طور تهاجمی برای مردم به بازار عرضه می شود، حتی اگر آنها را بیمار کند، زیرا دیگران از آن درآمد کسب می کنند.
دامداری چیست؟
به منظور تولید انبوه محصولی که برای مصرف به فروش می رسد، از سیستم تولید مثل گاوها (و کمتر گوسفند و بز) استفاده و بهره برداری می کند.
پس چرا ما گاو را می دوشیم نه سگ یا گوزن یا نهنگ؟ ربطی به طعم یا مناسب بودن محصول ندارد. این فقط به این دلیل است که گاوها بزرگتر هستند و بنابراین شیر بیشتری نسبت به سگ ها (به غیر از مسائل شرعی) تولید می کنند و راحت تر از گوزن ها یا نهنگ ها اهلی می شوند. این واقعا به همین سادگی است.
یک مزرعه لبنی چگونه کار می کند
گاوها به طور طبیعی شیر تولید نمی کنند. مانند همه پستانداران، آنها ابتدا باید باردار شوند و شیر مادری که بدن آنها تولید می کند برای تغذیه بچه های آنها است. برای اطمینان از تولید تقریباً ثابت، گاوهای پرورشی بارها و بارها از طریق لقاح مصنوعی باردار می شوند. آنها علیرغم ضرری که برای حیوانات دارد، به‌طور انتخابی برای تولید شیر بهینه پرورش داده می‌شوند - گشاد شدن دردناک پستان‌ها، عفونت‌های پستانک و لنگش همگی در دامهای شیری امروزی رایج هستند. با این حال، ما هرگز راضی نیستیم. ما از هر گاو هر ذره شیر می خواهیم و نمی توانیم حتی یک قطره برای گوساله ای که شیر برایش درست شده اند بگذاریم. علاوه بر این، این شیری است که ما می‌خواهیم، نه بچه، و بنابراین حیوانات جوان بلافاصله پس از تولد از مادرانشان گرفته می‌شوند تا از نوشیدن آن مایع ارزشمند جلوگیری کنند. مادر و گوساله هر دو روزها در این جدایی ویرانگر غمگین هستند، همانطور که هر پدر و مادر و فرزندی چنین می کنند.
ماده های تازه متولد شده ممکن است گرفته شوند و در داخل یک کلبه جدا شوند. آن‌ها که نمی‌توانند آسایش پیدا کنند، تنها هستند، اغلب به زنجیر بسته می‌شوند و فقط می‌توانند تا زمانی که به سن کافی برای باردار شدن و دوشیدن شیردهی شوند، بایستند یا دراز بکشند.
بدیهی است که نرها نمی توانند شیر تولید کنند و از آنجایی که آنها نژاد اشتباهی (نژاد گاو شیری) برای عضله سازی برای گوشت گاو هستند، کشاورزان خوراک آنها را هدر نمی دهند. در عوض ممکن است آنها را برای گوشت گوساله پرورش دهند، در داخل جعبه ها زنجیر کنند و برای همیشه ضعیف نگه داشته شوند، بنابراین گوشت آنها رنگ پریده و لطیف است. یا ممکن است در همان روز اول زندگی شان به سرشان شلیک شود.
 

این یک رژیم وحشی است.

محل نگهداری گوساله های تازه متولد شده

گوساله‌ها در کلبه‌های انفرادی در شرق چالدون، انگلستان، نگهداری می‌شوند. اعتبار: برابری حیوانات

در کجا تولید لبنیات رایج تر است؟

هند بیشترین تعداد گاو شیری را دارد - تقریباً 60 میلیون. اتحادیه اروپا رتبه دوم را دارد و پس از آن برزیل و ایالات متحده آمریکا قرار دارند. اگرچه هند بیشترین گاو را دارد، اتحادیه اروپا به طور جمعی دو برابر شیر تولید می کند. ایالات متحده با تولید کمتر از 100 میلیون تن شیر در سال در رتبه دوم قرار دارد.

چند مزرعه لبنی در ایالات متحده وجود دارد؟

با وجود افزایش تولید، تعداد مزارع لبنیات در ایالات متحده به طور قابل توجهی کاهش یافته است. این تا حد زیادی به این دلیل است که مزارع بزرگ‌تر و صنعتی‌تر می‌شوند و گاوهای بیشتری در هر کدام نگهداری می‌کنند. امروزه بیش از 60000 مزرعه لبنی در ایالات متحده وجود دارد که بیشترین تعداد آنها در ویسکانسین واقع شده است. با این حال کالیفرنیا گاوهای بیشتری دارد و بیشترین شیر را تولید می کند و پس از آن ویسکانسین، آیداهو، نیویورک و تگزاس قرار دارند. از آنجایی که یک مزرعه لبنی متوسط، ضرر مالی می کند، کل این صنعت فقط به دلیل یارانه ها زنده می ماند. به عبارت دیگر، مالیات دهندگان تسهیلات را دریافت می کنند، حتی اگر 65 درصد از جمعیت نتوانند محصول را هضم کنند.

سیستم دوشش دام روتاری

معایب پرورش دام شیری چیست؟

از کجا شروع کنیم؟

پرورش دام شیری یکی از مضرترین صنایع زیست محیطی روی کره زمین است و دلایل متعددی دارد. اولین مورد این است که گاوهایی که برای شیر (و گوشتشان) استفاده می‌شوند، محرک‌های کلیدی فروپاشی آب و هوا هستند. این به این دلیل است که هم آنها و هم کود آنها مقدار زیادی متان تولید می کنند که 21 برابر بیشتر از CO2 گرما دارد. به طرز تکان دهنده ای، بزرگترین شرکت های لبنی در جهان گازهای گلخانه ای مشابهی آزاد میکنند مثل بریتانیا که ششمین اقتصاد بزرگ جهان است.
صنعتی شدن دامداری به این معناست که این حیوانات دیگر چرا نمی کنند و در عوض غذای آنها در جای دیگری تولید و فرآوری می شود و برای آنها آورده می شود. این خوراک حاوی سویا است که بیشتر آن در زمین های جنگل زدایی شده از جمله آمازون رشد می کند. در مجموع، 80 درصد از محصول سویا در جهان به حیوانات پرورشی داده می‌شود که دامپروری را عامل اصلی نابودی جنگل‌ها و نابودی حیات وحش می‌کند.
میلیون ها حیوان بزرگ پرورشی که غذای زیادی می خورند به این معنی است که به ناچار مدفوع زیادی نیز تولید می‌کنند. به عنوان مثال، یک مزرعه لبنی که 2000 راس گاو دارد روزانه بیش از 240000 پوند کود تولید می کند. این مقدار را برای 9 میلیون گاو شیری پرورش یافته در ایالات متحده محاسبه کنید، و بدیهی است که این مقدار کود بسیار زیادی است که روی زمین پخش می شود. در عوض، در «تالاب‌ها» ذخیره می‌شود، اما اغلب اوقات به بیرون نشت می‌کند یا به طور تصادفی (گاهی، شاید عمدا) بیرون می‌ریزد، و اثرات آن ویرانگر است. هوا را مسموم می کند و در افرادی که در نزدیکی زندگی می کنند مشکلات تنفسی ایجاد می کند و وارد خشکی و آبراه ها می شود که تأثیر آن فاجعه بار است.
طبق گزارش EPA، مواد حاصل از کشاورزی، از جمله کودهای شیمیایی و کودهای دامداری، منبع اصلی آلودگی آب در سراسر ایالات متحده هستند. نیتروژن و فسفر موجود در کود باعث شکوفه جلبک ها می شود که در نتیجه منجر به ایجاد مناطق مرده فاقد اکسیژن می شود که در آن هیچ حیاتی نمی تواند زنده بماند. این مناطق مرده هم از نظر تعداد و هم از نظر اندازه در حال افزایش هستند و جای تعجب نیست. کود حاصل از 200 گاو شیرده به اندازه فاضلاب جامعه 5000 تا 10000 نفری نیتروژن تولید می کند. بنابراین، 9 میلیون گاو شیری آمریکا همان نیتروژن زائد را تولید می کنند که بین 225 تا 450 میلیون نفر تولید می کنند.
جدا از اینکه بر سلامت تنفسی کارگران و ساکنان محلی تأثیر می‌گذارد، و جدا از اینکه مالیات‌های ما از آسیب‌رساندن این صنعت به محیط‌زیست حمایت می‌کند، و گذشته از این که بسیاری از افرادی را که آن را مصرف می‌کنند بیمار می‌کند، لبنیات از راه مهم دیگری بر مردم تأثیر می‌گذارد. هنگامی که ما بیش از حد شیر تولید می کنیم، زمین، آب، خوراک و زمان کشاورزان را بی پروا تلف می کنیم. آیا این منابع حیاتی که در تولید غذاهای مغذی گیاهی که پایدار هستند و برای سلامت ضروری هستند، استفاده شود؟
به جای قرار دادن این صنایع مخرب مبتنی بر حیوانات در میان جوامع فقیر و محروم، که اغلب ساکنان آن رنگین پوستان هستند، آیا بهتر نیست که غذاهای گیاهی سالمی را پرورش دهیم که می‌توانند به صورت محلی در دسترس باشند؟ «صحراهای غذا» اصطلاحی است که معمولاً برای مناطقی استفاده می‌شود که مواد غذایی مقرون‌به‌صرفه و سالم در آن‌ها کمبود دارند، اما فعالان عدالت غذایی در عوض درباره «آپارتاید غذایی» صحبت می‌کنند، زیرا این موضوع مستقیماً به نژادپرستی سیستمیک ذاتی در سیستم غذایی مرتبط است.
قبل از اینکه در مورد خود گاوها صحبت کنیم، چیزهای زیادی در مورد صنعت دامپروری آسیب رسان است.

در مزارع شیری با گاوها چگونه رفتار می شود؟

با گاوها طوری رفتار می‌شود که انگار ماشین‌های بی‌جان هستند – شیر را باز می‌کنید و شیر بیرون می‌آید. همانطور که می دانیم، گاوها فقط در زمان بارداری شیر تولید می کنند، زیرا شیر مادر آنها برای نوزادانشان در نظر گرفته شده است. هر روزی که بارداری به تعویق می افتد، یک روز از دست دادن شیر است و بنابراین بارداری به شانس واگذار نمی شود. گاوها به طور مصنوعی تلقیح می شوند که شامل ورود یک دست انسان به مقعد گاو می شود تا دهانه رحم گاو را در موقعیت خود قرار دهد در حالی که دست دیگر لوله ای از مایع منی را وارد واژن می کند. 
هنگامی که نوزادان به دنیا می آیند، آنها را از مادران خود می گیرند تا در واقع شیری را که برای آنها ساخته شده است ننوشند. گاوها در این جدایی پریشانی شدید نشان می دهند و اغلب مانند هر مادری با اندوه ناله می کنند. شناخته شده است که گاوها از مزارع بیرون می آیند و مایل ها در جستجوی گوساله هایشان پیاده روی می کنند، این قدرت اراده و عشق آنهاست. و برای خود گوساله ها فکر کنید به چه شکلی است. نوزادان تازه متولد شده به مادران خود نیاز دارند و با این حال آنها را به زور می برند و یا می کشند یا منزوی می کنند. مادران آنها فقط می توانند به این موضوع نگاه کنند و فریاد بزنند، اما بارها و بارها اتفاق می افتد، زیرا این تنها راه برای حفظ جریان شیر است.
در CAFO ها، گاوهایی که به طور طبیعی حیوانات مرتع هستند و دارای چهار ناحیه مجزا در معده خود هستند تا به آنها در هضم علف کمک کند، از دسترسی به چراگاه محروم می شوند. آنها همچنین از تحریک محروم هستند و در تمام روز کاری جز ایستادن، خوردن و دوشیدن ندارند. و رنج میکشند. با در نظر گرفتن شیوع لنگش در مزارع لبنی آمریکا تا 55 درصد، ایستادن در گاوها بدون درد نیست.
و قیمت بیولوژیکی بسیار زیادی برای پا وجود دارد برای اینکه تقریباً دائماً باردار هستید در حالی که همزمان دوشیده می شود. جای تعجب نیست که گاوها وقتی خیلی جوان هستند ناقص می شوند. هنگامی که آنها دیگر نمی توانند به اندازه ای که از آنها شیر می خواهد تولید کنند، آنها را با کامیون به کشتار می برند. برای کشاورز مشکلی نیست، زیرا همیشه گوساله‌های ماده زیادی وجود دارند که می‌توانند جای مادرشان را بگیرند، تا زمانی که آنها نیز تحت فشار عاطفی، روانی و جسمی گاو شیری بودن فرو بریزند.

گوساله تازه متولد شده

آیا پرورش دام شیری ظالمانه است؟

پرورش لبنیات بی رحمانه است زیرا گاوها از نظر جسمی رنج می برند. علاوه بر لنگش، شیوع بالایی از ورم پستان بالینی وجود دارد - عفونت دردناک پستانک که معمولاً توسط باکتری‌هایی که در طی فرآیند شیردوشی یا از طریق زندگی در محیط‌های کثیف منتقل می‌شوند، ایجاد می‌شود. آنقدر شایع است که در تمام گله های شیری وجود دارد. ورم پستان بدون شک دردناک است، اما هر روز، همان پستانک‌های آلوده به دستگاه‌ها وارد می‌شوند تا شیر گاوها دوشیده شود.
پرورش لبنیات بی رحمانه است زیرا گاوها از نظر روانی رنج می برند. گاوها موجودات باهوشی هستند که دارای شخصیت فردی هستند و توانایی یادگیری و نمایش حافظه بلندمدت را دارند. آنها حتی کسانی را که به شدت با آنها رفتار کرده اند به یاد می آورند. گاوها نیازها و خواسته هایی دارند، اما در مزارع فشرده مدرن چیزی که زندگی آنها را با ارزش می کند، در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد.
پرورش لبنیات بی رحمانه است زیرا گاوها از نظر عاطفی رنج می برند. آیا چیزی ظالمانه تر از این وجود دارد که کسی را مجبور به باردار شدن کنید و سپس کودک را بدزدید تا بتوانید شیر او را برداشت کنید؟  دامداری باید در بین ظالمانه ترین صنایع روی کره زمین قرار گیرد.

حقایق کشاورزی لبنی

در اینجا نه نکته وجود دارد که ممکن است درباره صنعت لبنیات ندانید.
  1. صنعت گوشت گوساله به طور جدایی ناپذیری با صنعت لبنیات گره خورده است. اگر از فکر حبس، زنجیر، ضعیف نگه داشتن عمدی و کم خونی و ذبح بچه حیوان متنفر هستید، تحریم گوشت گوساله کافی نیست. شما هم باید شیر را تحریم کنید.
  2. در برخی از ایالت ها، برداشتن دم گاوهای شیری هنوز قانونی است. نظرسنجی از 113 کارخانه لبنیات شمال مرکزی و شمال شرقی ایالات متحده نشان داد که در 82.3 درصد از کارخانه‌های لبنی، دم داکینگ انجام می‌شود.
  3. فری استالها - که در آن گاوها ممکن است به طور مداوم بسته شوند - شکل اولیه مسکن به ترتیب در 39 درصد و 75 درصد از مزارع لبنیات ایالات متحده و کانادا است.
  4. موهای اطراف پستان گاوها ممکن است با استفاده از مشعل پروپان سوزانده شوند. صنعت اعتراف می کند که برخی از گاوها به این روش تکان دهنده اصلاح می‌شوند.
  5. دامداران لبنی در ایالات متحده همچنان می توانند از هورمون رشد سوماتوتروپین گاوی (bST) برای افزایش تولید شیر استفاده کنند. همچنین خطر ابتلا به ورم پستان، لنگش، سوء هاضمه و اسهال را در گاوها افزایش می دهد و در اتحادیه اروپا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن و آرژانتین ممنوع است.
  6. زمان انتقال برای گاوهای شیری ایالات متحده که به کشتار برده می شوند می تواند تا 28 ساعت مجازات بدون استراحت باشد.
  7. هنگامی که یک گاو از ورم پستان رنج می برد، نوتروفیل ها به شیر می رسند - این سلول های ایمنی التهابی هستند که باعث ایجاد چرک می شوند. در اتحادیه اروپا محدودیت قانونی 300000 سلول در هر میلی لیتر شیر تعیین شده است. در ایالات متحده، بیش از دو برابر در 750000 سلول در هر میلی لیتر است. اما چقدر چرک در لاته شما زیاد است؟
  8. آنتی بیوتیک ها و آفت کش ها نیز در شیر گاوهای خرده فروشی "متداول" هستند. دکتر انجی صادقی متخصص گوارش می‌گوید که شیر " سمی برای روده ما" است.
  9. محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند که پایدارترین شیرهای لبنی هنوز هم برای سیاره زمین بدتر از شیرهای گیاهی با حداقل پایداری است. توصیه آنها؟ شیرهای گیاهی را انتخاب کنید.

نتیجه

هیچ صنعتی بی رحم تر از صنایع لبنی وجود ندارد. حیوانات به دلیل توانایی تولیدمثلی خود مورد استثمار قرار می گیرند و بچه های آنها به سادگی از بین می روند. این صنعتی است که محیط زیست را به هدر می دهد، باعث رنج و عذاب بی شمار موجودات مهربان و باهوش می شود و مردم را بیمار می کند.
جای تعجب نیست که فروش شیر رو به کاهش است زیرا مردم این "سم" بی رحمانه و مضر را رها می کنند و به جای آن شیرهای گیاهی را انتخاب می کنند.
 

تنظیمات
مطالب مرتبط
اصول صادرات دام و طیور زنده اصول صادرات دام و طیور زنده
نکاتی قبل از احداث دامداری شیری نکاتی قبل از احداث دامداری شیری
دامداری شیری دامداری شیری
روشهایی برای افزایش شیر گاو روشهایی برای افزایش شیر گاو
تغذیه اصولی گاو تغذیه اصولی گاو
خوراک گاو گوشتی خوراک گاو گوشتی
دام اهلی و انواع گونه‌های گاو دام اهلی و انواع گونه‌های گاو
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
8 + 5 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !